Över 14kg viktnedgång

Då var mina första 12 veckor med PT Isak Melin genomförda!

”Succé” skulle jag säga generellt om min upplevelse och erfarenhet under dessa första 12 veckor.

Jag har förutom att lyckas gå ner över 14kg, massor av centimetrar och må mycket bättre, även lärt mig otroligt mycket om mat, hur jag fungerar med högt matintag och träning. Det finns MYCKET att skriva om dessa veckor och mina erfarenheter och lärdomar. Jag kommer gå in på detta i separata inlägg framöver.

Hur som helst så blev resultaten som bilden nedan visar. Är riktigt nöjd med resultatet och att jag faktiskt lyckades hålla ut under hela perioden utan att spåra ur, ”fuska” eller äta flera dagar i rad utan att ha någorlunda koll. ”Tummen upp”.

Utan att gå in för djupt på olika faktorer och vad som faktiskt var nyckeln till framgång, kan jag spalta upp några viktiga punkter.

  • Gå alla dina steg varje dag.
  • Ät inte för lite mat, följ kostschema.
  • Träna hårt när du väl är på gymmet.
  • Lär dig vad just Du tycker om att äta.
  • Logga/skriv/fota dina framsteg.
  • Ta hjälp eller berätta för någon vad du gör för att peppas och hålla lågan uppe

Som jag skrev ovan finns det mycket mer att skriva om. Varje liten del av dessa 12 veckor kan jag gå in en hel del på, och kommer också göra.

Måste ta tillfället i akt och tacka Isak Melin som peppat, kommit med positiva kommentarer och framförallt lärt mig massor. Det har inte varit skolbänken och nöta information i flera timmar, det har snarare varit enkel information och mycket pepp. På det viset har jag hållit intresset öppet, sett att det faktiskt kan vara riktigt enkelt att ta till sig kunskap och börja jobba utefter det. Som Isak själv säger, det är ändå Du (jag) som skall göra jobbet i slutändan.

Så, som sagt, TACK till Isak Melin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *