Dagen innan 12 veckor med PT

Imorgon skall jag väga och mäta in mig för att summera vad 12 veckor med PT kan göra.

Skall blir riktigt spännande att se vilken form man får imorgon, vad vågen står på och hur mina mått ser ut!

Min PT är Isak Melin ( isakmelin.se ) och han har verkligen förändrat mina tankegångar kring träning OCH kost. Utan Isak hade jag aldrig kommit igång, hållit igång och framförallt fullföljt hela planen från start till mål!

Jag kommer att skriva mycket mer ingående om hur PT starten fungerade, vad det inneburit för mig och vad som komma skall.

Just 12 veckor vet jag egentligen inte vad det kommer ifrån. Har sett att just Isak tidigare lagt upp resultat på de som tränat 12 veckor eller haft coach online under just den tidsrymden. Tror nog det är därför jag också valde att sätta målet med 12 veckor för Isak med vårt/hans upplägg!

Kan avslöja redan nu att 14kg viktnedgång är inom räckhåll. Vi får se om jag når dit !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *