Favoritprodukter

Det finns alltid några produkter, livsmedel och måltider som blir favoriter. Jag tänkte här sammanställa en del av dem och en lite kort förklaring om varför just denna produkt eller detta märke hamnade på listan.

Protein från Smartare Fitness

Proteinburk
Protein från smartarefitness

Jag har provat MÅNGA proteinpulver genom åren. Många har varit goda, många har säkert varit riktigt bra, MEN många har säkert också varit pengar i sjön eller åtminstone inte innehållit vad de lovat.

Här har jag äntligen hittat någonting som jag tror på. Smartarefitness visar verkligen upp vad deras protein innehåller. De är riktigt transparenta när det gäller hur pulvret testas och är helt öppna med att de själva inte ska bli lurade av leverantör eller vad som ligger i burken.

Smaken Klassisk Chokladmjölk är min favorit just nu. Har skrivit lite om den i en recension här.

Smakar i stort sett som chokladmjölk som finns i tetrapack, typ ”festis” eller liknande. Iinte riktigt som O’boy, men minst lika gott!

Mini KESO (Arla)
Oumbärligt som mellanmål.

Innehåller massor med bra saker, men framförallt är det en bra källa till protein.

Min personliga favorit är att blanda med banan och kanske lite bär. Annars funkar Keso bra med pannkakor, på majskakor eller till och med på maträtter som ställs i ugnen för att bakas.

Grymt bra liten rätt.

Majskakor (Friggs)
Vad hade jag gjort utan Majskakor under den första tiden då jag lärde mig äta bättre kost ? Troligtvis misslyckats…

Fantastiskt lätt att ta med. Lätt att kombinera med olika pålägg, kryddor och till olika maträtter.

Köp hem många paket. Du kommer inte att ångra dig en sekund när du väl lärt dig hur man kombinerar dessa fantastiska små kakor med olika pålägg.

Personligen gillar jag de naturella och ekologiska (från Friggs) bäst. Läs på baksidan bara så du har koll på att det faktiskt är lite skillnad i kcal på olika majskakor.

Arla Mild Kvarg, Vaniljsmak

Den absolut bästa kvargen i mina ögon.

En rejäl förpackning, riktigt god smak och bra innehåll. Vad mer behöver man?

Har ni inte provat? Gör det!