Träning

Lite kort om vad jag sysslar med för olika träningsformer.
 
Löpning är någonting jag alltid gillat att hålla på med. En skada i hälen kring 2016/2017 har dock stoppat mig från att springa till och från. Läkare kan inte reda ut vad det är som är fel med foten, men något konstigt är det.
 
Styrketräning är självklart någonting som jag också alltid tränat och troligtvis det jag återkommer till dagligen eller i alla fall flera ggr i veckan.
 
Simning är ovanligt men förekommer mer ofta nu än förr. Enkelt att ta sig till simhallen och genomföra ett pass som jobbar igenom (och stärker) kroppen på ett bra sätt.
 
Begreppet träning är enormt. Hur ska jag kunna formulera det på en liten sida som denna? Det enda jag kan göra är att beskriva hur jag tänker och hur jag gör.
 
För mig är det viktigt att läsa på, lära sig och lyssna på de som kan. Det är ingen idé att chansa, köra på hokus-pokus dieter eller produkter som gör dig smal på några dagar.
 
Läs på. Lär dig grunderna. Se till att ha grundkunskaper för hur du bränner kcal, hur du bygger muskler, hur mycket mat du bör få i dig och hur du ungefärligt får koll på vad du stoppar i dig och få en förståelse för hur allt hänger ihop.