Helt perfekt första vecka 2021

Då så, då är nya året igång och totalt det 4:e året denna sida är igång. Ett gäng inlägg har det ju faktiskt blivit.

Enkelt sammanfattat så startade denna sida 2018 och följde min största satsning på hälsa någonsin. 2018-2019 förändrade jag kroppen, tänk kring kost och hälsa rent allmänt väldigt mycket. En nödvändighet då, en räddning idag.

Under 2020 försämrades uthålligheten i detta tänk. Det slarvades en del från min sida, men framförallt hamnade jag i min egen fälla, som så många gånger tidigare. ”Jag blev nöjd” och slappnade av kring helheten.

Att bli nöjd för mig, innebär att jag släpper på FÖR MÅNGA regler på en gång och faller snabbt tillbaka i gamla vanor, en efter en. Riktigt farligt, för ofta tror jag att det inte är så illa, fram tills det att det redan är för sent.

Nu infinner sig dock samma känsla som under 2018. Så det är bara att hoppas att dessa satsningar blir bättre och bättre. Att jag lär mig mer och mer varje gång, och att jag till slut kan hålla en bra nivå resten av livet.

Nu, vecka 2. Eller ska vi kanske säga dag 8 av 60, eller möjligtvis dag 8 av 180 ? Nä det är dag 8 av resten av livet…

Här var det mat
Fin tallrik med mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *