Smartare Fitness – Protein, Återhämta och Prestera

Himla smart sätt att namnge ett företag och tre produkter! Helt neutrala ord som beskriver precis vad det är eller vad de gör…

Först och främst. Det är ingen hemlighet att jag gillar det killarna bakom Smartare Fitness (David och Pavle) gör med sin podd och all den kunskap som sprids HELT GRATIS på sociala medier. 
Jag skulle faktiskt kunna sträcka mig så långt att de båda har förändrat livet för många människor runt om i (framförallt) Sverige.

Så.

Med det sagt. Denna text och detta inlägg är INTE sponsrat på något vis. Jag har köpt produkterna, betalat fullpris och hämtat ut dem på posten. Svårare än så är det inte.

Burkar
Burkar och Shaker från Smartare Fitness

 

Protein
Jag har tidigare testat den andra smaken, för det finns två i dagsläget, vilken är ”Choklad Toffee”. Det är en mycket god smak som klarar sig från att smaka artificiellt och fungerar riktigt bra helt för sig själv.

Fokuserar vi istället på denna smaken ”Klassisk Chokladmjölk”, tänker kanske många, precis som jag gjorde, på O’Boy!
Det är inte riktigt det denna smakar, men det är i samma kategori i alla fall. Tänk dig mer Pucko eller någon form av chokladdryck som finns i tetrapack. Det finns en chokladdryck som mina ungar får ibland, i tetrapack, som liknar denna smaken ganska mycket.

Oavsett RIKTIGT god och smakar inte konstigt på något vis. Smakar helt enkelt chokladmjölk. Personligen tycker jag att det blir riktigt gott att blanda med mjölk, men det är ingen dealbreaker.

återhämta
En burk Återhämta, Ananas

 

Återhämta
Denna produkt, med kreatin, har jag gjort inlägg om tidigare.

Sammanfattning av denna är: Du kan ha den som måltidsdryck eller som törstsläckare. Riktigt kallt vatten och mixa i denna ananassmak och det blir som en god lemonad!
Ha i isbitar för extra lyx.

prestera
En burk med Prestera

 

Prestera
Denna ”PWO” finns även i smaken Ananas. Den har jag tidigare smakat, men detta var första gången jag testade ”Sura Körsbär”.

VILKEN SMAK!

Visst, till att börja med, är du ingen fan av körsbär, nä då är nog inte detta för dig… men för alla oss andra! Enkelt 10 av 10 poäng. 

Tänk dig någon riktigt god godisbit och mixa det med smaken från, exempelvis Cherry Coke, då har du vilken typ av körsbärssmak detta är. Dessutom syrlig/sur, som gör att det känns som en läsk/dricka eller liknande.

Detta är verkligen en smak som gör hela skillnaden och som behöver upplevas.

produkter
Produkter, tre stycken för att vara exakt, från Smartare Fitness

 

Generellt om produkterna från Smartare Fitness.
Har man som mig hängt med från starten, dvs innan Smartare Fitness ens var ”en grej”, då vet man att dessa produkter är bra grejor.

Visst kan andra och ”alla” företag promota sina egna produkter som de bästa, men här är det i stort sett transparens genom hela produktlinjen. Från ingredienser som testas på oberoende labb, till hur man tar fram smak, och varför vissa saker finns i burken och andra är bortvalda.

Om du inte redan lyssnat på deras podd. Om du inte redan följer alla tre konton, David, Pavle och Smartare Fitness på diverse sociala medier. Gör det.

Podden är en ENORM kunskapskälla för dig som liksom vill lära dig från grunden. Lära dig rätt och inte försöka köpa dig en hälsosam kropp/livsstil genom en burk med gul-röda piller. I olika avsnitt tar de båda upp VARFÖR saker händer och VARFÖR du bör göra på ett eller annat sätt, till skillnad från andra som bara säger till dig att ”gör såhär” eller ”ät exakt detta” eller ”träna dessa övningar så får du en röv”.

Jag behöver nog inte skriva mer.

Alla har ett eget val, ge dig själv en gratis present i form av Podden. Om du sedan vill testa produkterna… ja det är upp till dig.

Så nu till rabattkoden. Vet ni vad? Det finns ingen.

www.smartarefitness.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *