Progression över tid

Det har varit månader, eller kanske till och med år, med ganska slitsamt läge. Covid, andra sjukdomar, stillasittande och diverse andra sidospår. Kan jag då hålla någorlunda igång och inte tappa greppet helt, så är det godkänt.

Nu kör jag på med denna otroligt motiga omgång. Aldrig varit med om att det är sådan tuff start på att ”komma igång”. Det jag oftast haft lättast för tidigare, är att köra igång med löpning och ganska snabbt hitta en perfekt nivå för att få veckans lägsta nivå av träning, genom att springa några rundor. Under denna våren har det, som sagt, varit ett väldigt motstånd.

Detta motstånd har yttrat sig i dåligt flås, ont i diverse kroppsdelar och faktiskt lite känning i lungorna från senaste Covid-19 infektionen. Känns som om jag aldrig riktigt blir helt 100% frisk och det är någonting som då och då kittlar mig i lungorna när det blir hög belastning. Ingen fara säger läkarna, så länge du inte blir sjuk och får feber eller liknande.

Då så. Kämpa på var det.

Något litet kilo ner och några centimeter ner är resultatet efter 1.5vecka. Det är ok. Det svåra för mig, är att fortsätta tro på mig själv och köra på. Tankarna börjar leta efter fel, efter andra sätt, efter om jag äter för mycket eller för lite… men jag vet att jag ligger rätt. För mig, återigen, handlar det om att få känslan att stämma överens med resultatet. Då går det av bara farten.

Ni kan se och följa resultatet under senaste omgångarna.

stacked stones
En balans mellan resultat och prestation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *