Inget ska vara halvdant

Jag vill inte göra någonting halvdant. Därför är jag extra noga med förberedelser och planering inför projekt.

Tyvärr medför detta att jag kanske drar ut lite på att komma igång med projekt och rutiner vissa gånger. Detta är ett perfekt exempel på just det.

Denna ”omgång” jag tänkt köra under hösten nu, vill jag ska vara perfekt. Inte perfekt på så vis att det jag gör ska belasta mig, tvärtom, perfekt på så vis att jag på allra enklaste vis kan posta uppdateringar, fotografera jämförelsebilder och resultat. Dessutom tänker jag mig ett gäng saker under resans gång som är intressanta för alla som läser denna blogg och alla som följer mig på instagram.

Spännande månader väntar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *