Det rullar på riktigt bra

Som del av min riktigt långa satsning, mot mitten av 2020, känns detta som en riktigt bra start.

Kommit igång lite med träning, lite med att öka steg/ dag igen, men framförallt att äta bättre än jag gjort senaste tiden.

Om vi ändå måste prata om lite negativa saker, har det dykt upp en hel del små irriterande skador.

Hälen är alltid ett problem för mig och jag är nu inne på 4:e året med riktigt stora problem. Vet inte hur jag skall göra eller gå vidare för att det skall bli bra.

Axeln är problem nummer två. Det gör riktigt ont i övre fästet, typ toppen av axeln, när jag gör vissa rörelser. Även utanför gymmet utan vikter kan det göra riktigt ont. En teori kan var att jag ligger konstigt på sidan och sover, vilket skapar tryck eller ett konstant vrid/drag i axeln. Det är mina egna spekulationer alltså.

Men. Framåt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *