Då var man igång!

Det var längesedan jag fixade med denna sidan. Faktiskt ungefär lika länge sedan som jag körde en omgång med fokuserad träning och faktiskt satsade på att få ordning på form, kost och välmående.

Nu är det dags för det igen!

Vad är på gång då? Jo, denna gång har jag faktiskt tagit hjälp av kostrådgivare och PT. Skall bli riktigt spännande att se vad som egentligen blir skillnaden vad det gäller inställning och motivation. Kunskap och hjälp med träning vet jag redan kommer bli hur bra som helst, då jag valt en riktigt erfaren och framgångsrik mentor för uppdraget!

Vart börjar man då? Jo för mig var den en tripp till butiken för att inhandla lite bra mat att ha hemma. Kostschemat är upplagt och det finns inget som hindrar mig från att köra igång med 60 nya dagar av träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *